Auditories de seguretat per a empreses

Coneix l'estat de vulnerabilitat de la teva empresa gràcies al nostre servei d'auditoria de seguretat per a empreses

js_loader

Si desconeixes per complet l'estat de protecció de la teva empresa davant d'atacs informàtics no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.
Gràcies a aquest servei d'auditoria de seguretat per a empreses coneixerem les vulnerabilitats de la teva empresa davant d'atacs informàtics per, aquesta forma, puguis posar-hi solució.

Audita la seguretat informàtica de la teva empresa i...

#1 Descobreix errors de seguretat

Amb el nostre servei d’auditoria de seguretat informàtica podrem detectar possibles punts de fuga a la teva empresa explotables per ciber delinqüents.

#2 Posa solució a les fuites

Un cop detectades les vulnerabilitats podrem encarregar-nos de solucionar-les per evitar possibles futurs atacs informàtics a la teva empresa.

#3 Descansa a les nits

En cas d’atac, tot el nostre equip estarà disponible per solucionar el hackeig informàtic en el menor temps possible.
Auditoría de seguridad para empresas

Per què escollir-nos per auditar la seguretat informàtica de la teva empresa?

Resposta ràpida

Solucionarem els teus problemes en menys de 2 dues hores Garantit!

Garantia de satisfacció

Tindrem dos tècnics (com a mínim) dedicats a la teva empresa.

Comunicació propera

Et parlarem de tu a tu i amb total transparència.

Preguntes freqüents sobre el nostre servei d'auditoria de seguretat per a empreses

L’augment de la connectivitat i l’ús d’internet entre persones sens dubte ha tingut un gran benefici per a la societat. No obstant, per desgràcia, aquest escenari ha provocat la proliferació de delinqüents en línia que any rere any ataquen empreses de tot el món robant-los les seves dades i el seu mitjà de vida. Per aquest motiu, perquè la teva empresa no sigui atacada per aquests ciber delinqüents cal una auditoria de seguretat per a la teva empresa. Amb aquestes auditories el que es busca és avaluar la seguretat informàtica de la teva empresa i les possibles vulnerabilitats davant de ciber atacs.
Els nostres serveis d’auditoria de ciberseguretat funcionaran de manera molt senzilla. Després de la primera presa de contacte, els nostres experts acudiran a la teva empresa i avaluaran la situació per detectar errors de seguretat informàtica a la teva empresa. Un cop localitzades aquestes vulnerabilitats et proposarem un pla d’acció per resoldre-les al llarg del temps i que així puguis protegir la teva empresa de ciber delinqüents.
Cada empresa és diferent i, per aquest motiu, des d’informàtica sempre oferim pressupostos únics i personalitzats per a cada client. Per tant, no hi haurà un preu fix per al nostre servei d’auditoria de seguretat per a empreses.

Tens dubtes?

En aquest cas no et quedis amb ells i contacta'ns