Manteniment de servidors

Busques el millor servei de manteniment de servidors per a empreses?

A informàticai+ t'oferirem el millor servei de manteniment de servidors perquè tots els documents i arxius de la teva empresa estiguin disponibles les 24 hores del dia Prova'ns!

Si la teva empresa compta amb servidors necessitaràs aquest servei de manteniment de servidors ja que...

#1 Evitaràs ensurts

Gràcies a aquest servei de manteniment de servidors tots els arxius i documents de la teva empresa estaran fora de perill.

#2 Sempre tindràs el teu servidor disponible

El nostre servei de manteniment de servidors us proporcionarà un sistema que us permetrà disposar del vostre servidor cada dia de l’any les 24h.

#3 Tindràs a la teva disposició tècnics especialistes

El nostre equip de tècnics titulats podrà solucionar qualsevol incidència al teu servidor en menys de 24 hores.
Mantenimiento de servidores

Per què escollir-nos per portar el manteniment dels teus servidors?

Resposta ràpida

Solucionarem els teus problemes en menys de 2 dues hores Garantit!

Garantia de satisfacció

Tindrem dos tècnics (com a mínim) dedicats a la teva empresa.

Comunicació propera

Et parlarem de tu a tu i amb total transparència.

Preguntes freqüents sobre el nostre servei de manteniment de servidors

El nucli informàtic més valuós de totes les empreses amb una xarxa dordinadors és sempre el servidor. Una incidència al servidor pot aturar tots els empleats i causar grans pèrdues de productivitat en dies. Els servidors igual que els ordinadors disposen de Memòria Ram, Processador, i Disc dur, és molt crucial fer proves periòdiques a aquests elements, ja que romanen actives 365 dies a l’any 24 hores, això els suposa molt esforç i per això hem de tenir cura .
Entre altres problemes coneguts els servidors, tant a cloud com a locals solen presentar problemes de connectivitat, lentitud en les connexions, fallades en discs durs, corrupció sistemes RAID, sobreescalfament del/s processadors, com també errors en actualitzacions de sistemes Windows/ Linux
El manteniment dels servidors de l’empresa, consisteix a dur a terme de forma periòdica tasques d’administració, monitorització i gestió, podent així garantir el màxim rendiment del/s servidor/s i aconseguint així, que mai no es perdi la comunicació ni l’estat del Servei que ofereixen per als ordinadors de l’empresa. Mantendremos actualizados todos los sistemas operativos, así como las versiones de los programas. La verificación del funcionamiento y actualización de software se realizan periódicamente como parte del Mantenimiento Preventivo. El objetivo es optimizar el funcionamiento para evitar averías, pérdida de datos y repetición innecesaria de trabajos. 

Tens dubtes?

En aquest cas no et quedis amb ells i contacta'ns