Manteniment de xarxes informàtiques

Què és el manteniment de xarxes informàtiques?

El nostre servei de manteniment de xarxes informàtiques per a empreses us permetrà disposar d'una xarxa de treball 100% operativa dins de la vostra empresa.

Per què serà important el manteniment de xarxes en una empresa?

#1 Permetrà treballar còmodament

Amb un bon sistema de xarxes informàtiques tots els empleats de la teva empresa podran treballar sense interrupcions i distraccions siguin on siguin.

#2 Agilitzaràs processos

Gràcies al nostre servei de xarxes informàtiques per a empreses tots els processos de gestió i comunicació dins de la pròpia empresa seran més fluids.

#3 Evitaràs sorpreses

Gràcies al nostre sistema podrem solucionar qualsevol problema de xarxa a la teva empresa en menys de 48 hores.
Mantenimiento de redes informáticas

Per què escollir-nos per portar el manteniment de la teva xarxa informàtica?

Resposta ràpida

Solucionarem els teus problemes en menys de 2 dues hores Garantit!

Garantia de satisfacció

Tindrem dos tècnics (com a mínim) dedicats a la teva empresa.

Comunicació propera

Et parlarem de tu a tu i amb total transparència.

Preguntes freqüents sobre el nostre servei de manteniment de xarxes

Per assegurar una reducció màxima d’errors, lentituds i talls de comunicació en els sistemes informàtics, cal que també considerem tots aquells dispositius que ens permeten la comunicació ordinador-servidor. Ho són els Switch, Router, Punts d’accés sense fil, targetes de xarxa. Si teniu una xarxa informàtica cablejada o Wifi, és important verificar totes les connexions.
Les falles més comunes una xarxa informàtica solen ser conflictes amb adreces IP, Falles a Switches o Routers, Targetes de xarxa defectuoses, insuficient ample de banda, Errors DNS, infeccions Spyware, errors en sistema DHCP.
El manteniment preventiu i correctiu daquests dispositius consisteix en la revisió de tot el cablejat per evitar falsos contactes. Actualització del firmware per a correcció d’errors i vulnerabilitats de seguretat. Etiquetatge dels cablejats dels armaris RACK. Control i configuració sistemes VLAN, VOIP, VPN, DCHP.

Tens dubtes?

En aquest cas no et quedis amb ells i contacta'ns