Solucions de Microsoft 365 per empreses

Amb Microsoft 365 la teva empresa tindrà les aplicacions, característiques i seguretat més actualitzades de l'Office des de qualsevol lloc.

Servicio Microsoft 360 para empresas

Implantem el sistema de Microsoft 365 a la teva empresa

Perquè la teva empresa sempre compti amb les millors prestacions de Microsoft

js_loader

Característiques més important de Microsoft 365 per a empreses

Característiques més important de Microsoft 365 per a empreses

Preguntes freqüents sobre Microsoft 365 per a empreses

Microsoft 365 té el necessari per ajudar-te a organització a ser més productiva, treballareu de manera òptima des de qualsevol lloc, dispositiu i amb la màxima seguretat.
Realitzar una migració del servei de correu electrònic de la vostra empresa a Microsoft 365, és un treball d’envergadura que necessita planificació i preparació detallades. Conèixer els passos que cal seguir i disposar d’un pla precís de projecte és essencial per aconseguir una migració amb èxit Primer copiarem tots els vostres correus electrònics, contactes, tasques, calendaris per a backup, prepararem tot per a quede ben guardat i no es perdi res. Donarem d’alta i configurarem els comptes de correu necessaris a Microsoft 365. Migrarem els vostres correus, tasques i calendaris als servidors de Microsoft, i configurarem els programes Office als ordinadors de la vostra empresa, Word, Excel Outlook.  
Treballa allà on estiguis amb el que tinguis Disposarà de tot el necessari per treballar al núvol, podrà ser productius a tot arreu. Sortir de l’oficina ja no serà cap problema, disposarem de tota la documentació sincronitzada, correus electrònics. Molt important en els temps actuals en què cal facilitar el teletreball i la mobilitat, totalment essencial per al bon funcionament de l’empresa. Facilita la comunicació entre empleats i clients Office 365 està dissenyat per facilitar la col·laboració interna i externa, s’han acabat les cadenes interminables de correus on s’adjunta un mateix fitxer modificat. Ara n’hi haurà prou amb compartir un enllaç al document al núvol, d’aquesta manera tots treballarem sobre el mateix fitxer. Integració Màxima entre aplicacions Microsoft 365 ens permet sincronitzar de forma formidable totes les aplicacions i el seu contingut, un exemple molt clar és crear un fitxer Excel, compartir-lo directament des del mateix programa, agendar una reunió Teams i treballar Excel que prèviament hem compartit

Aconsegueix Microsoft 365 per a la teva empresa

Simplement contacta'ns i nosaltres ens encarregarem de tot