Reprogramació de centraletes

COM HO FEM?

js_loader

El procés de reprogramació de centraletes de cotxes i furgonetes implica diversos passos tècnics detallats a continuació:

#1 Diagnòstic Inicial

Es realitza un diagnòstic complet del vehicle per assegurar que la centraleta i altres sistemes estiguin funcionant correctament abans de la reprogramació.

#2 Backup de la Centraleta

Abans de fer canvis, es guarda una còpia de seguretat del programari actual de la centraleta per poder restaurar el sistema en cas de necessitat.

#3 Lectura de la Centraleta

S’utilitza un equip especialitzat per llegir les dades actuals de la centraleta del vehicle, incloent-hi el mapa d’injecció de combustible i els paràmetres d’encesa.

#4 Modificació de Paràmetres

Un tècnic qualificat ajusta els paràmetres dins del programari de la centraleta per millorar el rendiment del motor, com ara el lliurament de potència i l’eficiència del combustible.

#5 Escriptura a la Centraleta

Els nous paràmetres són escrits a la centraleta utilitzant eines de programació avançades.

#6 Proves Post-Reprogramació

Es realitzen proves de rendiment per assegurar que els canvis han tingut l’efecte desitjat i que el vehicle manté la seva fiabilitat i seguretat.

#7 Revisió Final i Lliurament

Un cop confirmat que tot funciona segons el previst, el vehicle es lliura al taller amb la reprogramació completada.

Servei de reprogramació de centraletes de cotxes i furgonetes

La reprogramació de centraletes de cotxes i furgonetes és un servei tècnic especialitzat que ha esdevingut una pràctica comuna en l’àmbit de la mecànica automotriu moderna. Aquest procés implica la modificació del programari de la Unitat de Control del Motor (ECU) per millorar el rendiment del vehicle, optimitzar el consum de combustible o augmentar la potència i el parell motor.

La reprogramació de centraletes, també coneguda com a chiptuning, l’oferim principalment a tallers professionals, ja que requereix coneixements tècnics avançats i equips especialitzats per dur a terme les modificacions de manera segura i efectiva.

Reparació de la vàlvula EGR

Un component crucial al sistema d'emissions d'un vehicle que ajuda a reduir els òxids de nitrogen als gasos d'escapament.

Reparació del sistema Adblue

Un additiu utilitzat en vehicles dièsel per reduir les emissions contaminants, que pot requerir atenció quan hi ha errors al sistema o al dipòsit d'Adblue.

Sistema DPF

O filtre de partícules dièsel, és un altre servei crític que s'oferim, ja que la seva funció és atrapar i eliminar les partícules de sutge de la fuita, mantenint així les emissions en nivells acceptables.

Els errors DTC o codis de diagnòstic

Diagnòstic de problemes són una part integral del diagnòstic automotriu modern. Aquests codis són generats per l'ECU del vehicle quan detecta anomalies o errors als sistemes del vehicle.

Immobilitzadors

Els immobilitzadors són sistemes de seguretat dissenyats per prevenir el robatori de vehicles en impedir que el motor arrenqui sense la clau correcta.

Reprogramacions Stage 1, Stage 2 i Stage 3

Representen diferents nivells de modificació de l'ECU. La Stage 1 se centra en ajustaments de programari per millorar el rendiment sense canvis mecànics.

Tens dubtes?

Cadascun d'aquests serveis requereix un nivell de coneixement tècnic i experiència alt, així com l'ús d'eines de diagnòstic i programació avançades